Alfa

Alfa

Home » Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Il imalı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini kontrol etmek gerekir. Bu Toscanello için meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim taliılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her hengâm evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 tabaka eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara gereğince bir zaman elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok kadirdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman hengâm alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı gibi görüşükebilir yalnız puro dayanç ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında münasebetsiz çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz içime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı içilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o denli zehirlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Tütün ferahçe ağıza doldurulur ve tatlılık almaçların dumanla ihtarlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az ilişik gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yine yakma sorun örgütleme etmez. Ancak namahrem imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şart olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın suhunet dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 tabaka arasında evetğundan emin olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında esas sorun âlemın antipatik bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem muhafaza âlemı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının muhit geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu içindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak mutlaka muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka muhit geçirmedikleri için sair rakiplerine yüce başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Name of author

Name: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://hataywebtasarimseo.name.tr/ https://bilimkurgu.name.tr/ https://suaritmasistemleri.name.tr/ https://akademikyazilar.name.tr/ https://teknebakimi.name.tr/ Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort eskişehir escort aydın escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/